Фото Студио Нана | Подарете си спомени


Фотография

 » 

Сватбен Фотограф

 » 

Информация

Вашите красиви сватбени спомени, запечатани през нашите очи.


Планирането

Добре е да изберете фотографа, след като сте уточнили датата, но преди да сте запазили часовете в гражданското, църквата и ресторанта.

Времето в деня на сватбата лети много бързо, а хубавите снимки (особено от фотосесията) изискват време, търпение и желание от двете страни. От наша страна винаги можете да разчитате на това, тъй като обожаваме сватбената фотография. Вдъхновяваме се от страхотни сватбени фотографи, доказали себе си по света.

Ето защо можете да разчитате на по-нестандартно и разчупено мислене и заснемане. Не екстраваганто, а стилно и художествено издържано.

Трябва да се харесате с фотографа си, да му имате доверие. Затова предварително се виждаме на по чаша чай или кафе, за да се опознаем и уточним подробностите около заснемането на сватбата.

Избирайте светли ресторанти, най-хубави снимки стават, когато стените и таваните са бели.

Помолете вашите гости да не застават пред фотографите. В желанието си да ви снимат, всъщност пречат на снимките влизайки в кадър. Ние сме там, за да имате професионални снимки, които и роднините после ще могат да разглеждат.

Всичко това и още много други неща уточняваме на срещата, за да може ние да сме сигурни в работата си, а вие, че ще получите това, за което сме говорили.

Не се притеснявайте да се обаждате, ако имате притеснения или въпроси по повод снимките. С радост ще отговорим и обсъдим всичко. Това е сватбеният ви ден, той трябва да мине без тревоги и съмнения. Забавлявайте се, отдайте се на емоциите напълно.

Снимките на хората естествени, такива каквито са в този миг - романтичен, запомнящ се, весел, емоционален са най-хубавите! И ние ще ги уловим всички!

Фотографите

Двама фотографи ще се погрижат всеки прекрасен момент от Вашата сватба да бъде заснет. Двама фотографи, за да не бъде изпуснат нито един момент или емоция. Двама фотографи - две различни гледни точки и две измерения на заснемане. Двама фотографи влюбени един в друг и във фотографията. Двама фотографи, които ще запечатат празника Ви завинаги. Подарете си спомени!

Споменът

Сватбеният ви ден ще мине по-бързо от едно мигване. Това което ще остане са изображенията от незабравимите ви моменти. Ето защо изборът на добър фотограф е един от най-важните аспекти на вашия сватбен ден. Както всяка двойка е различна, така и всеки сватбен ден е уникален. Ето защо предпочитаме да обсъдим предварително най-подходящия за вас пакет в зависимост от вашата индивидуалност и предпочитания.