Фото Студио Нана | Подарете си спомени


Фотография

 » 

Бебешка Фотосесия

 » 

Информация

Една отделна категория само за бебешка фотогарфия.

Кога да запазите дата?

Най-добрите практики показват, че едни възрасти са по-подходящи от други. С други думи след фазата новородени, най-подходящото време за снимки е на възраст над 6 месеца, или, когато бебето може да сяда стабилно само, за да могат снимките да са разнообразни.

Но! Всяко бебе на всякаква възраст може да има своите снимки! Когато пожелаете фотосесия, ще я направим. В студиото, или навън, на парти за рожден ден, или кръщене, лайфстайл, възможностите са безкрайни.

Времето, което ще изберем за снимане е, когато бебето е в най-добро настроение. Най-вече след храна и сън.

Колко време ще продължи?

По време на фотосесия, в студиото ще е подходяща температурата за нуждите на вашето бебе. В снимките можете да се включите и вие, както и братя и сестри на бебето. В този случай отделете мъничко време за избор на облекло. За предпочитане са класическите и изчистени линии в унисон със стилът на фотографиите. Важно е да се чувствате комфортно, за да ви представя в най-добрата ви светлина и да направя най-красивите ви снимки.

Фотосесията може да продължи от 30 до 120 минути в зависимост от настроението на най-малките.Стараем се всичко да се случва като игра, за да запазим усмивките на лицата им.

Какво е добре да носите?

В студиото има достатъчен набор от аксесоари и реквизити нужни за фотосесия на бебета. Ако все пак държите да снимаме нещо по-специално, с удоволствие ще го обсъдим предварително.

Можете да вземете дрехи за преобличане на вас и вашето бебе до 3 комплекта. Памперси и храна, вода, малки играчки също са добре дошли, или всичко, което сметнете за необходимо, за да се чувства добре детето ви.

След фотосесията правя подбор на снимките, и ги обработвам. Помествам ги в галерия, от която избирате кои бихте искали да притежавате.