Фото Студио Нана | Подарете си спомени


Фотография

 » 

Деца

 » 

Информация

Прекрасна категория изпълнена с живот и усмивки.

Кога да запазите дата?

Децата - нашето най-голямо богатство! Толкова бързо растат, сякаш времето ни се изплъзва. Иска ми се да се наслаждавам на всяка секунда с моите деца. Най-силно усещам скоростта на времето, когато разглеждам снимките им. Ето защо знам, че всяка снимка е важна за вас! През щурите моменти, от милите, до най-непослушните, че дори и трудните, всички са толкова ценни.

Във вашата фотосесия ще запазя тези моменти в снимки, за да се връщате към тях винаги, когато поискате. В студиото, или навън, на парти за рожден ден, или кръщене, лайфстайл, възможностите са безкрайни.

Времето, което ще изберем за снимане е, когато детето/децата е в най-добро настроение. Най-вече след храна и сън.

Колко време ще продължи?

По време на фотосесия, в студиото ще е подходяща температурата за вас и вашето дете/деца. В снимките можете да се включите и вие, както и братя и сестри.

В този случай отделете мъничко време за избор на облекло. За предпочитане са класическите и изчистени линии в унисон със стилът на фотографиите. Важно е да се чувствате комфортно, за да ви представя в най-добрата ви светлина и да направя най-красивите ви снимки.

Фотосесията може да продължи от 30 до 120 минути в зависимост от настроението на най-малките. Стараем се всичко да се случва като игра, за да запазим усмивките на лицата им.

Какво е добре да носите?

В студиото има достатъчен набор от аксесоари и реквизити нужни за фотосесия на деца. Ако все пак държите да снимаме нещо по-специално, с удоволствие ще го обсъдим предварително.

Можете да вземете дрехи за преобличане на вас и вашето дете/деца до 3 комплекта. Храна, вода, малки играчки също са добре дошли, или всичко, което сметнете за необходимо, за да се чувства добре детето ви.

След фотосесията правя подбор на снимките, и ги обработвам. Помествам ги в галерия, от която избирате кои бихте искали да притежавате.