Фото Студио Нана | Подарете си спомени


Фотография

 » 

Семейна Фотосесия

 » 

Информация

Индивидуални и общи красиви снимки на вас и вашето семейство.

Кога да запазите дата?

Кога последно бяхте всички на снимката? Винаги единият от вас снима, нали? Толкова хубава идея е фотосесията да сте заедно, а и цялото време във вихъра на смеха, веселбата и споделените емоции е още една възможност да сте заедно всички.

Затова и семейните снимки са толкова ценни.

Във вашата фотосесия ще запазя всички тези моменти в снимки, за да се връщате към тях винаги във времето.

Времето, което ще изберем за снимане е, когато детето/децата е в най-добро настроение. Най-вече след храна и сън.

Колко време ще продължи?

В студиото, или навън, на парти за рожден ден, или кръщене, лайфстайл, възможностите са безкрайни.

По време на фотосесия, в студиото ще е подходяща температурата за вас и вашето дете/деца. В снимките можете да се включите и вие, както и братя и сестри.

В този случай отделете мъничко време за избор на облекло. За предпочитане са класическите и изчистени линии в унисон със стилът на фотографиите. Важно е да се чувствате комфортно, за да ви представя в най-добрата ви светлина и да направя най-красивите ви снимки.

Фотосесията може да продължи от 30 до 120 минути в зависимост от настроението на най-малките. Стараем се всичко да се случва като игра, за да запазим усмивките на лицата им.

Какво е добре да носите?

В студиото има достатъчен набор от аксесоари и реквизити нужни за фотосесия в стила на студиото.. Ако все пак държите да снимаме нещо по-специално, с удоволствие ще го обсъдим предварително.

Можете да вземете дрехи за преобличане на вас и вашето дете/деца до 3 комплекта. Храна, вода, малки играчки също са добре дошли, или всичко, което сметнете за необходимо, за да се чувства добре детето/децата ви.

След фотосесията правя подбор на снимките, и ги обработвам. Помествам ги в галерия, от която избирате кои бихте искали да притежавате.