Фото Студио Нана | Подарете си спомени


Фотография

 » 

Новородени

 » 

Информация

Незабравими снимки на вашето новородено.

Кога да запазите дата?

Уверете се, че сте запазили навреме фотосесията на вашето бебе.

Току що се е родило и вече се променя с всеки изминал ден. Снимайки го в точно този момент ще съхраним тази прекрасна невинност.

Най-доброто време това да стане е около 10ят ден след раждането. Защо не по-късно ли? Бебетата растат наистина бързо и след 10-14 дни вече са доста силни, будуват повече, а и е възможна поява на колики. За тези така красиви пози е наистина важно детето да е заспало. За това ще се погрижа, на топло и уютно в моето студио. От вас - любов, търпение и добро настроение.

Колко време ще продължи?

Ще позирам безопасно и красиво бебето в естествени и комфортни пози, придържайки се към класическите и изчистени линии и цветове. Фотосесията може да продължи и по-дълго, около 3-4ч., в зависимост от това колко е поспаливо бебето, и докато се уверя, че имате най-красивите снимки.

В снимките можете да се включите и вие, както и братя и сестри на бебето.

Какво е добре да носите?

В студиото има достатъчен набор от аксесоари и реквизити нужни за фотосесия за новородени. Ако все пак държите да снимаме нещо по-специално, с удоволствие ще го обсъдим предварително.

При заснемането на новородени в студиото е наистина топло, удачно облекло, за да се чувствате комфортно е дреха с къс или без ръкав.

Носете достатъчно памперси, пеленки, мокри, кърпички, храна за бебето (поне за 3 хранения), капки за колики, биберон, изобщо цялото “снаряжение”, което смятате за необходимо.

Ако кърмите, моля избягвайте храни, които биха могли да предизвикат колики 2-3 дни преди и в деня на сесията. Такива храни могат да бъдат: шоколад, бобови, маруля, зеле, ядки, кафе, цитруси, пикантни и др.

Фотосесиите на новородени се снимат през делнични дни в светлите часове от деня, когато светлината е красива и имаме достатъчно време.