Фото Студио Нана | Подарете си спомени


Фото Студио Нана

 » 

Права/ила

Тук е мястото да кажем какво може и какво не може.

Какво Можете:

Вие да определите кои снимки да обработим от изсниманите.

Всяка следваща избрана от вас снимка за обработка над определения пакет се заплаща допълнително по 10лв. за 1бр., за категориите Бебешка Фотосесия, Деца и семейна Фотосесия. При избрани над 50 кадъра (общо с тези от пакета) цената е 7лв. за 1бр.

За категориите Новородени, Бременни и Будоар цената за допълнителен кадър е 15лв. за 1бр. При избрани над 50 кадъра (общо с тези от пакета) цената е 10лв. за 1бр.

*Фото студио Нана си запазва правото да променя срокът за обработка по време на Коледната кампания, абитуриенски балове, или други силно натоварени периоди. За фиксирана или експресна поръчка в тези периоди, цената на кадър се увеличава с 3лв.

За неизброените категории, цената се определя индивидуално.

Да се доверите на моите предложения, те ще са композиционно и художествено подбрани, както и емоционално, но водещото в избора ще е фотографията.

Да поръчате още снимки за печат. Работим с прекрасно студио за копиране, предлагащо невероятно качество.

Да получите снимките по-рано от обявените 15 работни дни (за 5 работни), като заплатите предварително още 50% от цената на пакета.

Да публикувате САМО обработените снимки в интернет от малкия размер записан на CD и без комерсиални цели.

Да използвате снимките (разглеждате, разпечатвате, подарявате) за лични, но не и комерсиални цели.

 

Не Можете:

Да получите снимките в суров вид допълнително към обработените (снимките в суров вид/необработените снимки, които не подберем за обработка се изтриват.)

 

Снимки за календари

При снимките за календари се изготвят до 12бр. визии. Получавате 12бр. снимки на стойност 200 лв.

Продължителността на сесията е в рамките на 90мин. За всеки следващ започнат час се доплащат по 50лв.

 

Разпределени пакети:

За разпределените във времето фотосесии, като пакета ни 2в1 за Новородени и Бременни, цялата цена се заплаща предварително или по време на първата фотосесия.

В случай, че втората сесия не се проведе в оказаното време, например за пакета 2в1 до 15тия ден от раждането на детето, се счита, че сесията е изпълнена. Изключения могат да се правят единствено с изричното съгласие на Фото Студио Нана.

 

Архиви

Снимките от всяка сесия се пазят в срок от 24 месеца от дата на заснемане. След изтичане на срока и при липса на направен избор от страна на клиента те се изтриват.

Права за ползване:

Снимките на сайта, блога и тези, които получавате са със запазени авторски права и принадлежат на Фото Студио Нана.

Използването им с комерсиална цел без писмено и заверено разрешение на фирмата е в разрез със закона за авторското право и сродните му такива.

Ако желаете снимки, които да използвате с комерсиални цели, или такива, на които да откупите авторското право, то цените са различни от обявените в сайта и пакетите за фотосесии.

Фото Студио Нана има право да използва всички заснети кадри само и единствено с цел реклама на студиото и популяризиране на предлаганите услугите. В случай, че не желаете - цените на сайта се увеличават със 25%.

 

За сайта:

Този уебсайт е собственост на Фото Студио Нана. Фото Студио Нана има правото да прави всякакви промени в данните и условията без предварително уведомление.

Цялото съдържание на този сайт е предмет на авторското право на Фото Студио Нана с всички запазени права и законни последици. Вие не можете да възпроизвеждате (цялостно или на части), да предавате (по електронен или друг начин), да модифицирате, да свързвате или използвате за каквато и да е публична или търговска цел този сайт и неговото съдържание без предварително изрично писмено разрешение на Фото Студио Нана.

Всики цени в сайта сa с включен ДДС.

С достъпа си до този сайт и информацията в него Вие приемате, че сте се запознали и приели условията на сайта.

 

Планирани снимки извън София:

Два или повече пъти годишно правим фотосесии в по-големите български градове (Пловдив, Стара Загора и т.н.).

Предварително е необходимо да са се събрали достатъчно желаещи, за да се осъществи гостуването в съответния град.

По време на тези планираните фото сесии към цените не се начислява допълнителна сума.

Снимаме, както навън сред природата, така и в студийна обстановка, в зависимост от времето.

 

Снимки във вашия дом:

Заснемането на избраната фотосесия може да бъде извършена и във Вашия дом.

Таксата за снимки извън нашето студио е 300лв., която се добавя към избрания от Вас пакет. Тази такса е валидна само за района на град София.

При желание да посетим друго населено място извън София, цената е различна. За повече информация - изпратете ни запитване.